måndag 31 december 2012

Året som gått - 2012!

Januari inleddes tillsammans med grannar efter att ha åtnjutit en åtta-rätters meny, Thailandsresan var bokad. I slutet av Januari åkte vi iväg på drömresan tillsammans med några vänner; 4 vuxna och 6 barn (bara döttrar!!) Under hela resan kom frågan; är det bara tjejer? Och hur många är era? Thailändarna var faschinerade över våra 6 blonda flickor, 3 blåögda och 3 brunögda. =)

Februari började i Thailand, poolen, stranden, gymmet, sol och god mat. Kan det bli bättre? Japp!
Den 14:e så kom frieriet <3 Och jag sa Ja!

Mars var vi tillbaka igen i verkligheten och dessutom var 1,5års mammaledighet över och man var tillbaka på jobbet igen. Dagarna flöt på och jag hade under min ledighet fått upp mitt intresse för IKT. Studerade även "Betyg och bedömning" på SU för att bli klar med gymnasielärarbehörigheten.

April, planering av bröllopet hade tagit fart ordentligt! Datum blev spikat! 6 Oktober skulle jag få stå brud! Äntligen! SETTmässan gick av stapeln och kontakter knöts.

i Maj fick jag en jobbförfrågan och började på allvar fundera över om jag skulle lämna efter 10år på min gamla skola? Mycket att fundera kring.  

Juni blev det klart att jag skulle säga upp mig och börja min nya anställning på Vittra Telefonplan! Jag blev färdig med min examen som gylärare i matematik! (Ska nu bara fixa med examensbevis och leg) Hittade även klänningen med stort K!

Juli fixade vi med saker inför bröllopet!

i Augusti skickade vi ut inbjudan inför bröllopet och den stora väntan var ett faktum. Nya jobbet välkommande mig och jag fann ett stort gäng av fantastiska människor!

September Få ihop det sista inför den stora dagen.

Oktober Ja, ja, ja! Den stora dagen var här! Och fantastisk! Ni vet den enda dagen i oktober som solen strålade? Det var vår dag! Underbar dag, sentimental vigsel med vacker musik framfört av bästa Nina och några av mina gamla elever; Tone och Sara.
God tårta på kondis, middag och fest på nattklubben Le Bon Palais. Party natten lång tillsammans med underbara vänner och släkt.
Avslutade kvällen på Clarion med min man!

November börjar blogga igen på riktigt, och fick igång mina tankar på riktigt när det gäller IKT.

December Min födelsedag och julafton!
Julafton spenderades ute i stockholms skärgård på vår ö, Granholmen tillsammans med min stora släkt.
I skrivandes stund så sitter vi och väntar in samma grannar som förra året, varför ändra ett så tydligt vinnande koncept?

=D

// Camilla, gott nytt år önskar jag er alla!

(ska fila lite till på detta inlägg, så återkom gärna om några dagar =))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar