onsdag 28 september 2011

Jahaja...

Kanske inte en alltför uppiggande startrubrik på min nya blogg, men en väldigt sann sådan.
För hur kreativ, pysslandes, IKTbrinnande (eller blivande!?), bokslukande, pratautanatthämtaandan, sprudlande, arg, pedagogisk, inspirationssökande eller nyfiken jag är, så är jag aldrig sugen på att formulera en skriven text. Vet inte riktigt varför, men om någon kunde hoppa in i min hjärna och plocka ut alla genialiska godbitar där och formulera dem till en text vore jag evigt tacksam =D Eller kanske bara fixa en liten app till min ipad som fixar det. Vilketsom liksom, det är bara att välja!

Men nu är det dags!
Vill man utvecklas måste man utmana sig själv!
Nu börjar IKTkursen!

//Camilla, funderar på om man verkligen måste skriva alla uppgifter i IKTkursen eller om det räcker att lära för livet i sitt eget huvud ;)

2 kommentarer:

  1. Äntligen! Det är allt jag säger, det räcker. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig märkt att du skulle ha problem att formulera skriven text. Det har faktiskt hänt att du har plitat ner inte bara dina tankar, utan även mina. Ibland utan att jag delgivit dem...
    Du kommer att fixa det här bra. Fast jag kan hålla med om att det är ett fasligt skrivande och att upptäcka och lära nya saker är det som är roligast.
    Kram

    SvaraRadera