torsdag 15 maj 2014

#AttTalaSomTED

Har idag, tillsammans med min imponerade dotter på 8 år, tittat på Årstaskolans Tala som TEDs kvällssändning. Hon frågade: Vilka är det där? Och när jag förklarade att det var barn som gick i skolan som höll tal, spärrade hon upp ögonen och sa WoW!

Ni är asgrymma! Tycker vi!

Att lyssna på deras berättelser är gripande, det ligger mycket tanke bakom detta och det märks att ni har engagerade pedagoger som lockar fram det bästa ur er.

Något som slog mig när jag lyssnade var att, förutom att alla gav fantastiska berättelser, att några av talen ger en sådan grym feedback!

Att det spelar ingen roll hur gammal man än är så är det alltid kul och upplyftande att höra när man gjort något bra. Att tacka sin farmor, lärare eller basketcoach för att man stått där, det måste vara helt fantastiskt att få höra, för det i sin tur innebär att man fått göra skillnad för någon. #Klumpihalsen

Hur ofta får du som lärare ett upplyftande mail?
Grymt viktiga, skicka genast i väg ett till någon som betyder något eller gjort något extra som lyft dig!

För er som missat kvällens talk, glid in på www.talasomted.se, där hittar ni talen från i kväll och andra fina tal från tidigare, och ni hittar också en proffsig lärarhandledning om ni vill testa göra egna tal.

Logga från Årstaskolans site

//Camilla, tycker att Årstaskolans crew har grymma kids!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar