lördag 19 juli 2014

Hej då Vittra Telefonplan! Tjenixen Södermalmsskolan!

Har vinkat adjö till Vittra Telefonplan, vemodigt men med ett stort bagage av lärdomar med mig.

När jag började på Vittra Telefonplan ansåg jag mig vara en ganska bra lärare och redo för nya utmaningar, och jisses vilken resa det blev!

Har lärt mig sjukt mycket av mina närmaste kollegor och vill tacka framförallt Frida Monsén för att alltid ha en pedagogisk twist i bakfickan, Fredrik Birath för att han ställer de där kloka funderarfrågorna, Robbie Graham för att vara min psykiska solstråle och lugn samt Mariah Fredlander för sitt sinne för omtänksamhet och struktur. Sist men inte minst Jannie Jeppesen som alltid trodde att jag skulle fixa nästa utmaning och puttade mig uppåt, utåt.
Med dessa pedagogers hjälp och nyfikenhet gick jag utanför min comfortzon gång på gång och har utvecklat sidor jag inte trodde behövde utvecklats.

Och kidsen! Vilket gäng det finns på Telefonplan. Lika galna som sina pedagoger och som hängde med i alla svängar och nya pedagogiska knep som vi trodde på. Läsa, diskutera, planera, testa, utvärdera, diskutera, strukturera, testa igen!

Nyfikna föräldrar som har trott på oss i nystarten av skolan och som stöttat, utmanat och engagerat sig!

Och alla fina kramar, ord, mail som har kommit från elever och föräldrar inför och efter avslutningen, det värmer!

Tack tack tack!

Efter sommaren kliver jag in som förstelärare i digitala verktyg på Södermalmsskolan i Stockholm och jag ser fram emot att få möta nya utmaningar, pedagoger och elever för att se vilka sidor som nu kommer att utvecklas.


Förbereder mig med att läsa lite litteratur, funderar kring sociala strukturer, organiserar ny hemsida till eleverna, testar lite verktyg men framförallt så vilar jag upp mig  =D


//Camilla, tacksam över allt roligt som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar