onsdag 19 augusti 2015

Alla goda ting är.... fyra!

Denna dag!!!
Vet inte vad som kommer att kunna göra den bättre!

1. Idag kommer mina fina elever! Har saknat dem massor sedan man steg in i byggnaden för ca en vecka sen, det är ju det som är den bästa delen av jobbet; att få vara med dem i undervisning och lärandet.

2. Idag släpps min och Lena Gällhagens bok!
Det känns så himla stort att den äntligen är här, samtidigt nervöst över hur den ska tas emot. Det har varit ett väldigt roligt, men tidskrävande arbeta att skriva bok men är så himla stolt att ha gjort det! En stor sak att bocka av på min #Bucketlist


3. Idag kom det ett mail!
Jag är nominerad till Guldäpplet 2015 - ett av Sveriges finaste lärarpris, för lärare som utvecklat undervisningen med stöd av IT och bidrar till kompetensutveckling genom att dela med sig av idéer och erfarenheter.

Känns otroligt hedrande att se sitt namn bland alla dessa kompetenta människor! Bara det är vinst nog! =D

Finalister och vinnare meddelas på bokmässan respektive skolforum, och eftersom jag är på plats på båda ställena i samband med föreläsningar får jag följa processen oavsett hur det går!


4. Idag kom också mailet att jag numera finns med på Athenas hemsida som föreläsare!
Även där i fint sällskap =) (Mer info snart ;))//Camilla, inser att detta var en galen dag och är full av endorfinkickar =D
1 kommentar:

  1. Livet är både upp och ned - för Universums grundprincip är både och av allting - som jag upplever det.

    SvaraRadera