söndag 9 augusti 2015

Nytt spännande läsår! 10 dagar kvar till dagen D!

Sommarlovet har närmat sig sitt slut och funderingarna kring skolan kommit närmare ytan senaste dagarna, visserligen tänker jag ofta pedagogik och IKT likväl som jag andas ;)


Men denna sommar har jag inte grottat in mig helt i den roliga delen av arbetet, utan också tagit ordentlig med tid tillsammans med barnen =)

Har läst en del pedagogisk litteratur, men blandat friskt med skönlitteratur, bland annat betat av några av Fredrik Backmans böcker som jag velat läsa länge.

Har också läst Patricia Diaz "Formativ bedömning med digitala verktyg", "Att bedöma och sätta betyg" av Grettve, Israelsson & Jönsson, "Ledarskap i klassrummet" av John Steinberg och just nu läser jag "I normens öga" från Friends.

Och såklart! Jag har ju läst min egen bok, från pärm till pärm, för att korrekturläsa och känna flytet innan det var dags för tryck.
Boken kommer den 19 augusti från Natur & kultur och jag längtar tills jag får den i handen =)

Under kommande läsår kommer jag fortsätta som förstelärare i digitala verktyg på Södermalmsskolan och ser framemot att sätta tänderna i Office 365 som ska implementeras i verksamheten. Många nya funktioner som jag redan börjat pillra med. (Nörden i mig älskart ;))

Har också en hel del föreläsningar att se framemot;
Bokmässan

Skolforum
Conductive NOkonferens 

Hoppas att vi ses i höst!!

Vad har vi? Nu kör vi!

//Camilla, 10 dagar kvar till den bästa dagen: eleverna och boken kommer ju samma dag! Iiiiihhh!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar