onsdag 26 juni 2013

Sommaren har börjat! Tid för...

Nu är sommaren här!

Många andra tänker; Skönt att vara ledig, slappa och vilken lyx för er lärare som har en sådan lång semester. Men riktigt så är det inte, vi har 5 veckor som alla andra, resten av tiden har vi jobbat in under våra andra veckor i tjänst.

Ok, var bara tvungen att påminna lite...
...tillbaka till det riktiga inlägget ;)

Sommarlov betyder för en massa lärare; Tid för återhämtning och samla kraft för nya utmaningar! 

Men för mig är det också en tid för självreflektion, utvärdering, omvärdering, uppvärdering, komma ifatt med mina egna tankar, pillra med de projekt som man inte hann under läsåret, testa nya verktyg, läsa litteratur (både skön- och pedagogisk litteratur), uppdatera sig inom sina intresseområden, möten med spännande personer, uppdatera materiel, sätta upp mål, twittra, kolla igenom mattematerial, fundera över nya arbetsmetoder och se över kommande uppdrag.

Listan är lång men värdefull för mig, kanske hinner allt, kanske inte hinner något. 
Det får sommaren visa =)

7 önskningar under min lärarkudde:
  • Att alla mina elever kommer tillbaka efter sommaren med ny kraft, glatt humör och med en härlig sommarupplevelse.
  • Att mina kollegor kommer att fortsätta inspirera mig på samma vansinnigt proffsiga sätt.
  • Att jag får pillra med något mål som ingår i min Bucketlist. (#FETT14 ligger bra till!)
  • Att jag fortfarande ska hitta kraft i mina utmaningar.
  • Att jag kan inspirera andra.
  • Möten.
  • Att twitter fortsätter att utveckla mina tankar och driv.                                                                     

//Camilla, börjar med återhämtning, utvärdering, omvärdering och uppvärdering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar