fredag 21 oktober 2011

Intressanta inlägg/artiklar

Måste bara få uppmärksamma denna intressanta artikel ang läxor i skolan. Har själv funderat mycket kring läxors vara eller icke vara. Jag försöker att låta tiden räcka till i klassrummet istället för att låta eleverna, vind för våg, med olika förutsättningar lösa uppgifter hemma. Däremot så har jag inte riktigt funderat klart på vad jag då tycker om att plugga in för prov? Det är ju fortfarande med olika förutsättningar från hemmet som avgör hur mycket hjälp de kan få. Är det rättvist? Hur kommer man tillrätta med det? Har haft lite olika småfunderingar själv kring detta, och tänkt testa att skapa något slags chattrum kvällen innan prov för att ge möjlighet att svara på oklarheter, kanske via Fb eller Todaysmeet? Eller har ni något annat förslag? Både då på lösningen och andra chattmöjligheter =)

Ett annat intressant blogginlägg handlar just om Todaysmeet, läs och njut! Detta ska jag verkligen testa när jag börjar jobba igen.

//Camilla, känner mig väldigt inspirerad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar